ZAPROSZENIA - NA WYCIECZKI i nie tylko...

ZAPROSZENIA

Komisja NSZZ "Solidarność" Emerytów i Rencistów przy współpracy z BP PARTNER zaprasza nad morze do Dziwnowa

22-29.06.2019

Miejscowość: DZIWNÓW Pensjonat "Perła Dziwnowa" 100 metrów od morza

Cena: Pokój standard: 1.230,00 zł - osoba dorosła, 1.070,00 zł - dziecko 6-11 lat, 870,00 zł - dziecko 3-5 lat, 260,00 zł - dziecko do lat 2. Pokój standard Plus: 1.300,00 zł - osoba dorosła, 1.100,00 zł - dziecko 6-11 lat, 870,00 zł - dziecko 3-5 lat, 260,00 zł - dziecko do lat 2. Zniżki dla dzieci obowiązują przy dwóch osobach dorosłych.

Cena zawiera: śniadanie w formie bufetu x8, obiadokolacja - serwowana do stolika + deser x7, zakwaterowanie (7 noclegów), ognisko z pieczeniem kiełbasek, korzystanie z basenu, jacuzzi, siłowni, kortu tenisowego, boiska do siatkówki plażowej i koszykówki, ubezpieczenie NNW 10.000 zł TU SIGNAL IDUNA, podatek VAT.

Pierwsze świadczenie - obiadokolacja w dniu przyjazdu, ostatnie - śniadanie w dniu wyjazdu. Zakwaterowanie od godz. 15.00 w dniu przyjazdu, wykwaterowanie do godz. 9.00 w dniu wyjazdu.

Opłata klimatyczna płatna na miejscu w obiekcie lub kasie Urzędu Miasta - orientacyjna cena ok. 1,80 zł./dzień pobytu.

Informacji udzielają:
Czerw Jan - tel. 503 067 339; Chrzanowski Andrzej - tel. 600 698 325.

Ilość miejsc jest ograniczona.

BILETY / KARNETY

MOZ NSZZ "Solidarność" ArcelorMittal Poland S.A. - Dąbrowa Górnicza
przy współpracy z kinem "Helios" centrum filmowe zaprasza Członków Związku
DO KINA NA DOWOLNIE WYBRANY SEANS

KARNET CENA 11

uprawnia do wejścia na filmy w technologii 2D i 3D

bilety do nabycia w sekretariacie związku - budynek DAMM 4, pok. nr 6, tel. 61-05

MOZ NSZZ "Solidarność" ArcelorMittal Poland SA - Dąbrowa Górnicza
zaprasza Członków Związku na BASEN
"NEMO - WODNY ŚWIAT"

Koszt biletu - 7 zł.

Biletu do nabycia w sekretariacie Związku - budynek DAMM 4, pok. 7, tel. 61-05.

Upust podczas zwiedzania "Kompleksu Sztolnia Królowa Luiza w Zabrzu"

ZOBACZ PEŁNĄ OFERTĘ

Zapraszamy Państwa do Kompleksu Sztolnia Królowa Luiza w Zabrzu - największego kompleksu turystycznego związanego z dziedzictwem pogórniczym w Polsce. Łączy on w sobie zrewitalizowaną infrastrukturę naziemną skupioną wokół dwóch szybów kopalnianych wraz z siecią udostępnionych turystom podziemnych wyrobisk. Odwiedzający mogą wybierać spośród kilku wariantów tras turystycznych obejmujących łącznie 5 km długości, dostępnych zarówno dla dorosłych, jak i dzieci.
Na miejscu czeka na Państwa pełna infrastruktura turystyczna: parkingi, punkty informacyjne oraz Bistro Łańcuszkowa przy ul. Wolności 410.

<< ZOBACZ PEŁNĄ OFERTĘ

Zniżka 15% liczona od regularnych cen Kompleksu Sztolnia Królowa Luiza zostanie udzielona każdemu, kto przy kasach okaże swoją legitymację Członka Solidarności oraz wszystkim osobom, które będą mu towarzyszyć podczas wycieczki.

Przypominamy, iż zniżki 15% dla Członków Solidarności obowiązują również w Kopalni Guido - trasy: Turystyczna, Wodna i Rodzinna.